söndag 20 november 2011

Föredettingar i toppmatch!

Liverpool kom till London för att ta med sig poäng i vad som kommer vara starten i en tung period, med dubbla matcher mot Chelsea och ett möte mot Manchester City. Därför var det extra härligt att Liverpools fans överröstade Chelseas på Stamford Bridge. Chelsea kom till start utan de kontroversiella f.d. Liverpool spelare Torres och Meireles och höll tag i spelet, pressade på rejält under perioder och en frispark av Drogba fick de flesta att tro att hemmalaget tagit ledningen. Bellamy, Maxi och framför allt Suarez visade dock stor rörelse och fantasi vilket gav Pool ledningen och Maxi anser jag nu har bevisat att han ska vara kvar i truppen. Chelsea är dock starkare i sitt anfall än vad Liverpool är i sitt försvar och detta gav de blå kvitteringen, Sturridge visar att han är för bra för att hållas utanför startelvan. Skönast som Liverpool-supporter är dock att se när Torres och Meireles kommer in på plan och att istället f.d. Chelseaspelare Glen Johnson går in och avgör gigantkampen och King Kenny fortsätter sin goda svit mot Chelsea. Nu är "vi" tillbaka i hög grad att ta oss an kampen om Champions League-platser, men måste tilläggas att Carroll har en hel del att bevisa, just nu känns det som att vi behöver få in fler anfallare av klass i januari-fönstret.

På hemmaplan är det turbulens i landslaget, där det alltid verkar behövas syndabockar för media. Zlatan var inte bra mot England, men det var väldigt många andra som var riktigt dåliga där också, men skönt att se som IF Elfsborgs-supporter Anders Svensson komma in och visa att det är han som fortfarande ska vara i startelvan i kommande landskamper.

Gällande IF Elfsborg förresten är det fortfarande ovisst vem som kommer ta över efter Haglund. Däremot så har vissa rykten viskat till mig att de sett Svennis i stan. Om han nu är där för att kika runt lite på en semester efter ett tungt avslut hos Leicester eller om han tyckte synd om David Elm och ville hjälpa honom med försäljningen av julkalendrar återstår att se. Rykten är dock rykten men jag tror att Svennis skulle fixat en ligaseger till IF Elfsborg, tyvärr tror jag att prislappen skulle bli lite väl hög. Lennartson känns som ett mycket mer nyanserat val.

I övrigt så måste jag som gammal Boråsare här också hylla Borås Basket! Riktigt roligt att de nu hänger i toppen av Basketligan och ser ut att kunna utmana om ligaseger!

Författat av: Markus

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar