lördag 21 januari 2012

Från ljust till becksvart!

Så kan man benämna den förvandling som skedde i torsdags kväll. Från att ha varit vidare med hyfsade förutsättningar så är man nu nästan helt chanslösa att avancera till en eventuell semi- final. Efter att Makedonien slått ett svagt Tjeckien och efter att ett piggt Tyskland fullkomligt kört över ett viljelöst Sverige (om vi undantar Ekdahl) så känns det bara som att man vill gräva en stor grop och stoppa ner hela Svenska handbollslandslaget i denna. Allt annat än avancemang av Serbien och Tyskland i mellanrundan är fullkomligt ologiskt, omöjligt och orimligt. Hejdå för denna gång Staffan, Ola och co.

Becksvart kan man även titulera Barcelonas nya fullkomligt övergräsliga tröjor. De har nu längre inte bara världens grisigaste och mest osympatiska lag, de har även världens absolut fulaste tröjor. Denna utveckling som startade för några år sedan håller fortfarande i sig och verkar i och med nästa års upplaga fullkomligt eskalerat. Men va fan, det är helt rätt tycker jag och väl i linje med Barcelonas utveckling.

I helgen finns en del godbitar att vila ögonen på, bland annat City- Spurs och Gunners- United. Själv ska jag jobba så jag får inte njuta av detta, men håll till godo!

/Författat av Mattias Sundqvist

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar