onsdag 26 oktober 2011

De mest intressanta idrottshändelserna just nu!

Detta är vad som berör mest just nu!

Van Arsenal. Ja, vad vore Arsenal utan Robin Van Persie? Ett bottenlag troligen eller i bästa fall ett mittenlag. Lagets klart mest lysande stjärna är urviktig i ett annat något mer mediokert Arsenal.

Alla hatar Svennis i England förutom spelarna. Det verkar onekligen så. Sparkad och bespottad. Felbeslut hit och dit. När Sven-Göran lyckas hålla sig borta från damerna blir han istället bedragen på andra sätt.

Du Reitz medverkan i handbolls- em 2012 är ytterst osäker. En väldigt lovande svensk spelare med ”kötta på” mentalitet kan saknas när Sverige ska stångas mot övriga europa efter årsskiftet. Stundande Supercup verkar även vara en lågprioriterad historia för det svenska handbollslandslaget. I övrigt är det ett oroväckande skadeläge inför EM. Tackat nej till stundande Supercup har bla Doder, Carlén och Kim Andersson gjort.

Rekordjämn Elitseriehockey. Ja denna serie är till och med jämnare än fotbollsallsvenskan har varit på senare år. I en tabell med trepoängssystem går det fort. Ettan Skellefteå har nio vinster och sex förluster, sjuan Växjö har samma statistik men fler övertidsvinster.  

Inom samma ämne som ovan: Pånyttfödelsen av ”Dagiskedjan” ”Dragkedjan”, kalla den vad ni vill, den innehåller i alla fall Tolsa, Lundqvist och Kahnberg. Kedjan har skapat 18 poäng på 9 matcher för Frölunda och visat att gammal kärlek aldrig rostar.

Har inte Glenn Hysén ett bäst före datum? Han syns överallt, reklamer och idrottsevenemang. Han titulerar sig tipsexpert men delar i ärlighetens namn ordförråd med en bullätande treåring.

Jonas Olsson segrare och målskytt. Majestätiskt och bättre än Majstorovistisk. Framtidens svenska krigare.

Barcelonas glans på väg att falla? 1-0 mot ett decimerat Granada på bortaplan imponerar föga, inte heller krysset mot Sevilla. Tillfälliga fläckar eller bestående dalmatiner? Den som lever får se.



Författat av Mattias Sundqvist

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar